Klasikinė baltoji arbata iš provincijos Fujian (Kinija)

Jei paruošimui naudosime kietą vandenį, jame ištirpusios druskos su veikliosiomis arbatos medžiagomis sudarys junginius, tad reikia imti minkštą. Ragauti geriausiai užpilant keletą kartų, palaipsniui didinant vandens temperatūrą. Pirmaisiais kartais naudojamas 70 °C, o kitais − 80 °C vanduo. Kuo šviesesnė arbata, tuo lapeliai yra mažiau termiškai apdirbti. Todėl reikia naudoti nekarštą ir geros kokybės vandenį. Gėrimas būna ypač kvapnus, o švelniam skoniui turi daug reikšmės vandens skonis.

Svoris

,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Pai Mu Tan“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti