Juodoji arbata pagardinta magišku raudonųjų vaisių skonių. Juodoji arbata pagardinta magišku raudonųjų vaisių skonių.

Sudėtis: juodoji arbata, raudonieji serbentai, avietės, braškės, maistiniai kvapai, spanguolės ir jų lapai,rugegelių žiedeliai.

Paruošimas:

  • Arbatinuką kuriame plikysite arbatą pakaitinkite, kad įšiltu.
  • Arbatžolių įberkite tiek  šaukštelių , kiek puodelių gersite, ir dar vieną arbatinukui ir užpilkite karštu vandeniu.
  • Pilkite tik puse arbatinuko.
  • Kai arbatą pritrauks po 2-4 min. pripilkite arbatinį  iki viršaus ir palikite 1-2 min.
  • Tinkamai užplikytos arbatos paviršiuje turi pasirodyti putų, jų nugriebti nereikia.
  • Gardi tik šviežiai užplikyta arbata, po kelių valandų juolab – kitą dieną, ji praranda gerą skonį ir aromatą, joje net susidaro net kenksmingų raugų ir nuosedų. Tradiciškai arbata geriama nesaldinta.
  • Kilmės šalis: Šrila Lanka
Svoris

, ,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Raudonos uogos“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti