Lazdynų riešutai, padengti juoduoju šokoladu, kuriame kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 %.
Ši klasikinio skonio kompozicija – skaidulinių medžiagų šaltinis. Išbandykite!

Sudedamosios dalys: šokoladas 62 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (37 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

 

Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Svoris

, , ,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Lazdyno riešutai su juoduoju šokoladu“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti