Arbatos apibūdinimas: puikus kreminio deserto skonis…

Lapų juodoji arbata (82,2%), burokėliai, vyšnios, baltųjų rugiagėlių kvapioji medžiaga, granatų žiedai. Gali būti riešutų pėdsakų.

Paruošimas:

  • Arbatinuką kuriame plikysite arbatą pakaitinkite, kad įšiltu.
  • Arbatžolių įberkite tiek  šaukštelių , kiek puodelių gersite, ir dar vieną arbatinukui ir užpilkite karštu vandeniu.
  • Pilkite tik puse arbatinuko.
  • Kai arbatą pritrauks po 2-4 min. pripilkite arbatinį  iki viršaus ir palikite 1-2 min.
  • Tinkamai užplikytos arbatos paviršiuje turi pasirodyti putų, jų nugriebti nereikia.
  • Gardi tik šviežiai užplikyta arbata, po kelių valandų juolab – kitą dieną, ji praranda gerą skonį ir aromatą, joje net susidaro net kenksmingų raugų ir nuosedų. Tradiciškai arbata geriama nesaldinta
  • Kilmės šalis: Indija
Svoris

, , ,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Raudonasis Velvetas“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti