Juodgrūdžių sėklose rasta daugiau kaip 100 veikliųjų medžiagų, reguliuojančių daugelį organizmo funkcijų, tarp jų – polinesočios linolio, alfa-linolio ir stearino riebalinės rūgštys. Juodgrūdėse yra imuninei sistemai reikalingų vitaminų ir mineralų.

Juodgrūdžių skonis  – kartokas, o aromatas – aštrokas, bet malonus. Tai puiki priemonė, norint suteikti mėgstamam patiekalui išskirtinį skonį. Rekomenduojama suvartoti 1 arbatinį šaukštelį juodgrūdžių berti į patinkantį valgį tik kartą per dieną.

Kilmės šalis: Indija, Sirija

Sudedamosios dalys: 100% Juodgrūdės sėklos.

Svoris

, , ,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Juodgrūdė“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti