Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sezamo sėklų, žemės riešutų ir kitų riešutų, pieno ir jo produktų, glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.

Prieskoniai dažniausiai naudojami Viduržiemio jūros regiono virtuvėje. Jų stiprus aitrus skonis primena pušų sakus. Naudokite saikingai! Reikia troškinti kartu su maistu ne mažiau kaip 1–15 minučių. Ypač tinka laukinių paukščių ir žvėrienos patiekalams su česnakais, petražolėmis, daržiniais builiais ir peletrūnais.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Egiptas.

Svoris

, , ,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Rozmarinai“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti