Gvazdikėliai naudojami ruošiant vištienos, žvėrienos, mėsos patiekalus, kompotus, įdarytas daržoves bei aromatizuoti karštus gėrimus. Ypač dera su cinamonu ir muskato riešutais. Taip pat gvazdikėliai naudojami liaudies medicinoje ir sveikatinimui.

Dažnai žmonės įsitikinę, kad nemėgsta gvazdikėlių skonio ir kvapo. Bet teisingai naudojant šiuos prieskonius, atsiskleidžia tikrasis, nepakartojamas ir labai gardus jų skonis.

Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sezamo sėklų, žemės riešutų ir kitų riešutų, pieno ir jo produktų, glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Madagaskaras/Komorų salos/Šri Lanka.

Svoris

, ,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Gvazdikėliai“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti